Priescu, în topul golgheterilor

Priescu, în topul golgheterilor

253
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Vârful” de 30 de ani a marcat nouă goluri, „reuşitele” sale fiind decisive în câteva partide. Sub contract cu gruparea din sudul judeţului până la finalul sezonului, atacantul spune că prima opţiune pentru el rămâne actuala echipă.

 

„M-am simţit bine la Vişina, normal că rămâne prima alegere, dar depinde de ce obiective vor fi, dacă se doreşte performanţă. Rolul meu este să dau goluri, îmi doream să înscriu mai mult, sper să reuşesc în meciurile care au mai rămas de disputat“, a declarat golgheterul celor de la Sportul Vişina, jucător ce se află şi în topul principalilor marcatori din eşalonul al treilea.

Florin Priescu a evoluat pentru echipe precum Minerul Mătăsari, Farul Constanţa (Liga I), dar şi pentru formaţiile din eşalonul secund Medgidia, Dunărea Galaţi, Dacia Mioveni şi Gloria Buzău. Atacantul a evoluat în urmă cu câţiva ani şi la Alro Slatina. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost FC Cisnădie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.