Alro s-a impus în amicalul cu FC Olt. Creţu a marcat unicul...

Alro s-a impus în amicalul cu FC Olt. Creţu a marcat unicul gol

335
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pentru a urmări la lucru jucătorii care au evoluat mai puţin sau pentru a testa juniori de perspectivă, divizionarele secunde locale au perfectat un amical, marţi, pe stadionul Metalurgistul. Partida a avut un ritm bun de joc, însă lipsit în ocazii spectaculoase de poartă. Atacantul celor de la Alro, Andrei Creţu, a marcat singurul gol al întâlnirii, în minutul 30. Acesta a profitat de indecizia fundaşului central al celor de la FC Olt, Cristi Preda, de a ataca mingea, l-a driblat în careu, înscriind cu un şut la colţ. Alb-vişiniii au ratat o bună oportunitate în debutul partidei, când Burcea a reluat pe lângă poartă, din careul mic,  o centrare de pe stânga. În actul secund, FC Olt a fost mai prezentă în jumătatea de teren a adversarilor, momentele bune de joc nefiind însă concretizate şi pe tabela de marcaj. Presingul avansat al alb-vişiniilor i-a ţinut pe aluminişti în propriul careu, însă Melcea, Polgar şi Matei n-au găsit spaţiul porţii în urma unor execuţii bune.

Alro a testat doi juniori de la Craiova, iar FC Olt doi ai clubului

Pe lângă jucătorii care au evoluat mai puţin, Alro a avut în teren şi doi juniori de la Craiova. „Secundul” George Biţă s-a arătat mulţumit de prestaţia lor.

 

„A fost un joc de antrenament, un joc bun. Cei doi juniori rămân în continuare, eu i-am avut la Craiova, am lucrat cu ei un an de zile. Fundaşul central, care a jucat în dreapta, Chircan, eu spun că la Divizia B va face faţă, iar mijlocaşul stânga Badea este un jucător tehnic, cu o viteză bună de reacţie, ne va ajuta în viitor. Au 19 ani”, a spus George Biţă.

Antrenorul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a rulat întreg lotul lotul de jucători, astfel încât toată lumea să efectueze antrenamentul. „Principalul” alb-vişiniilor a utilizat două formule de start diferite, în actul secund acesta trimiţând în teren şi doi juniori ai clubului de doar 16 ani, portarul Perşinaru şi atacantul Matei.

 

„A fost un antrenament bun. Sunt bucuros că o parte dintre jucătorii tineri cărora le-am acordat încredere şi le voi acorda în continuare progresează şi sunt de viitor. Jocul a fost bunicel, au reuşit să facă presing, aceasta a fost tema jocului, sunt puţin nemulţumit pentru că la prima fază în care adversarii au fost în careul nostru au reuşit să marcheze, avem aceleaşi probleme, avem momente în care jucăm bine, dar primim uşor gol tocmai în acele momente. O echipă tânără lipsită de experienţă are nevoie de rezultate bune şi în amicale, dar nu sunt supărat”, a spus Oprescu, care s-a declarat mulţumit de cei doi juniori.


Alro Slatina:
Bănică, Stoica, Răducu, Murgan, S. Popescu, Badea, Chircan, Boboacă, Coman, Creţu, Crăciun. Au mai jucat: Mecea, Voicu, Anghelina, Muscă, Bâră.

FC Olt (prima repriză): Bugiu, Neacşu, Lengyel, Preda, Cuedan, Chiriţă, Dragalina, Burcea, Vâlcică, Bancu, Hallmen.
FC Olt (repriza a doua): Perşinaru, Bogdanovici, Irimescu, Cruşoveanu, Corneanu, Polgar, Pavel, Huţanu, Melcea, Matei, Andrei David. A mai intrat Cocorăscu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.