Craiova. Târgul AGROTEX

Craiova. Târgul AGROTEX

290
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj organizează, din 10 mai, pentru trei zile, la Centrul Expoziţional Transfrontalier, ediţia a XX-a a târgului AGROTEX.

“Evenimentul se adresează firmelor producătoare de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, utilaje pentru viticultură şi pomicultură, material semincer şi îngrăşeminte chimice. În cadrul acestui târg sunt organizate şi trei saloane specializate:

– SALONUL „AGRALIMENT” – unde vor fi expuse maşini şi echipamente pentru industria alimentară, maşini de ambalat şi etichetat, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii.

– SALONUL DE VÂNĂTOARE ŞI PESCUIT – specializat în articole, îmbrăcăminte şi încălţăminte specifică pentru vânători şi pescari,  materiale sportive;

– SALONUL DE GASTRONOMIE ŞI CATERING care se adresează firmelor specializate în organizarea de evenimente, precum şi producătorilor de produse tradiţionale româneşti.

Vor fi prezenţi 32 de producători  şi comercianţi de maşini agricole, echipamente pentru industria alimentară, maşini de ambalat şi etichetat, producători individuali de produse tradiţionale alimentare, etc.

Şi această ediţie a târgului „AGROTEX” se bucură de sprijinul logistic oferit de către Direcţia pentru Agricultură a judeţului Dolj împreună cu entităţile subordonate.

Accesul la standurile „AGROTEX” este gratuit, în următorul interval orar:

–   10 mai: 12.00 – 18.00;

–         11 – 12 mai: 10.00 – 18.00;

–        13 mai: 10.00-16.00, locaţie-Centrul Expoziţional Transfrontalier Craiova, str. Severinului, nr.23A”, se arată într-un comunicat al CCI Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    71

    Imi place poza de la articol, foarte sugestiva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.