Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.00, în comuna Işalniţa, pe D.N. 6, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj l-au depistat în trafic pe G.ION, 23 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având suspendat acest drept.

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 0830, un echipaj format din poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova şi agent al Poliţiei Locală Craiova l-a depistat pe G.CONSTANTIN, 28 de ani, din Craiova  în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

În aceeaşi zi, la ora 10.15, poliţişti din cadrul Secţiei 5 în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada G. Enescu au depistat-o pe S.COSTINELA, 20 de ani, din Coşoveni în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Pe numele conducătoarei auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice

 

La ora 16.00, agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova în timp ce executa serviciul, pe strada Amaradia, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat C.ALEXANDRU, 24 de ani, din Craiova.

Cu ocazia verificării documentelor  s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 04.01.2012, celui în cauză fiindu-i întocmit dosar de cercetare penală.

 

Poliţişti ai Secţiei 5 aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu pe Aleea 4 Şimnic l-au depistat în trafic pe M.MARIAN, 35 de ani, din localitatea Goieşti, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată, iar permisul de conducere este anulat.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG. 195/2002R. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.