Săptămâna patimilor pentru fotbalul craiovean

Săptămâna patimilor pentru fotbalul craiovean

474
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe 14 mai se va decide soarta “campioanei unei mari iubiri, FRF-ul urmând să decidă dezafilierea sau revenirea echipei în liga secundă. Perioada incertitudinilor s-a încheiat pentru Universitatea Craiova! Iubitorii fotbalului din vor afla dacă în sezonul viitor vor avea echipă în Liga a II-a.

 

Craiova fierbe! Se apropie momentul în care Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va lua o decizie în privinţa echipei de suflet a oltenilor. Ca de obicei, se fac multe speculaţii! La prima vedere, dacă Universitatea Craiova va fi dezafiliată, oraşul va avea echipă doar în liga a III-a, CS Prometeu, sau în ligile judeţene. Realitatea poate fi cu totul alta. Contactat telefonic, fosta glorie a Craiovei Maxima, Radion Cămătaru, a făcut o declaraţie surprinzătoare: “Am informaţii că federaţia va da un loc în Liga a II-a oraşului Craiova!” Această afirmaţie pare, pe cât de surprinzătoare, pe atât de fantezistă, însă nimic nu este exclus în fotbalul românesc. Dacă ne gândim că şefii fotbalului românesc vor să scape de Adrian Mititelu, ar putea să dezafilieze actuala Universitatea şi locul să fie cedat unei alte echipe din Craiova, care ar deveni a oraşului. Pe surse, Primăria Craiova, cu Antonie Solomon, ar colabora cu mai mulţi oameni de afaceri pentru a realiza o formaţie puternică. În proiect ar putea fi inclusă Universitatea din Craiova şi poate chiar Consiliul Judeţean. Se pare că s-ar fi rezolvat şi problema palmaresului. Tot Radion Cămătaru a lansat bomba: “Palmaresul este la un grup de oameni de afaceri şi încercăm să-l recuperăm.” Pentru a ne lămuri am apelat la directorul Direcţiei Naţionale a Finanţelor Publice Dolj, Eugen Călinoiu. “Firma de care aparţine Universitatea a fost declarată falimentară şi din acel moment am scos de sub sechestru toate bunurile. Acestea se află la o societate din Braşov”, a declarat Călinoiu. Dacă punem cap la cap cele două declaraţii, se pare că Antonie Solomon, împreună cu alţi oameni de afaceri, va încerca să preia palmaresul Ştiinţei care se află la o firmă din Braşov.

Nu este exclusă nici ipoteza ca Federaţia Română de Fotbal să nu dezafilieze Universitatea Craiova, însă atunci Adrian Mititelu ar putea cere daune materiale importante. Dacă Ştiinţa lui Mititelu va rămâne în Liga a II-a, Craiova ar putea avea două formaţii în liga secundă: una a autorităţilor locale şi cealaltă a lui Adrian Mititelu. Tocmai de aceea, campania electorală pentru alegerile locale va avea o importanţă foarte mare pentru viitorul fotbalului craiovean.

Flaviu Dincă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.