Craiova. Începe înlăturarea directorilor PDL

Craiova. Începe înlăturarea directorilor PDL

586
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerele şi organismele guvernamentale recent intrate sub tutela USL, prin instalarea guvernului Ponta, lucrează la schimbările directorilor PDL de la deconcentrate.

Cea mai grea încercare a useliştilor la Craiova pare acapararea Direcţiei Finanţelor Publice, unde fostul prefect şi şef al unităţii, Silviu Dumitru, PNL, pare favorit la descăunarea actualului director, Eugen Călinoiu, de departe unul dintre cei mai experimentaţi finanţişti ai Doljului. Şi care ocupă postul prin concurs. La alte deconcentrate, cum ar fi Direcţia de Sănătate Publică sau Oficiul pentru Protecţia Cosumatorului, reinstalarea lui Dolores Tătar, respectiv a lui Petrică Dumitrescu, n-ar mira pe nimeni. Incertă este la această oră titulatura la Inspectoratul Şcolar Judeţean, care îi revine PSD, unde, potrivit surselor noastre, numele fostei inspectoare, Lelioara Nicola, remarcată prin gafe şi ilegalităţi de proporţii, nu mai are rezonanţa din trecut. Nume din vechea gardă de directori mai sunt vehiculate la Garda de Mediu – Manu Costache – şi Inspectoratul Teritorial de Muncă – Silviu Cotigă. La alte direcţii, cum ar fi Apele Jiu, Silvică şi APIA, sunt încă negocieri. La Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, PNL are deja un director – Andrei Butaru – care a trecut prin guvernarea PDL ca prin brânză. Este foarte posibil, mai spun sursele noastre, ca una sau chiar două unităţi deconcentrate să rămână cu directori PDL.

Nouapresa.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-11-2005
    Locatie
     Underground
    Mesaje
    155

    si ponta face teatru ieftin si demagogie pe la televizor indemnand de ochii fraierilor ca politicul sa nu se mai amestece in administratia locala …. sunt foarte bine intentionati cand sunt in fata camerelor de luat vederi si trebuie sa prosteasca electoratul …. cand vine vorba de fapte este acelasi psd din 90 !!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    77

    Smoke and mirrors …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.