Minori cercetaţi de poliţiştii doljeni pentru comiterea a şapte infracţiuni de furt...

Minori cercetaţi de poliţiştii doljeni pentru comiterea a şapte infracţiuni de furt calificat

232
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Ieri, 09.05.2012, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost identificaţi şi conduşi pentru cercetări, doi minori suspectaţi de comiterea unor infracţiuni.
Astfel, poliţiştii au fost documentat activitatea infracţională a lui E.Ş.,  de 15 ani şi O.I., de 14 ani,  ambii Calafat, jud. Dolj, în sarcina cărora s-au reţinut şapte infracţiuni de furt calificat.
Aceştia, în perioada 05 – 27.04.2012,  au sustras  şase  biciclete din curţile părţilor vătămate A.ŞTEFAN, G.ANDREI, P.CORNEL, F.PETRE, C.MIHAI, precum şi un telefon mobil aparţinând MARIEI C., creând un prejudiciu de circa 2.200 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%, iar pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.