Ion Prioteasa, la manifestările prilejuite de cea de-a XII-a ediție a „Zilelor...

Ion Prioteasa, la manifestările prilejuite de cea de-a XII-a ediție a „Zilelor Orașului Filiași”

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul organizației județene a PSD Dolj și candidat din partea Uniunii Social Liberale la președinția Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri seară, la manifestările prilejuite de cea de-a XII-a ediție a „Zilelor Orașului Filiași”, eveniment la care au participat câteva mii de persoane.
„Am venit astăzi la dumneavoastră într-o echipă mare în semn de considerație pentru filișeni, pentru acest oraș cu tradiție, între primele așezări urbane ale Doljului. Vreau să transmit mesajul nostru de prietenie și să spun că suntem alături de primarul din Filiași, Nicolae Stăncioi.
În perioada următoare, împreună cu primarul Stăncioi, îmi doresc să punem în valoare câteva investiții pe care ni le-am propus să le realizăm, astfel ca Filiașul să devină unul dintre cele mai importante orașe ale județului.
Îmi doresc ca în perioada următoare să ne dăm cu toții mâna pentru a rezolva o parte a problemelor cu care se confruntă Filiașul. Cred că nu mai este un secret pentru nimeni și toată lumea cunoaște că în perioada următoare vor intra peste 17  milioane de euro la Filiași printr-un proiect european pentru rezolvarea problemelor de apă și canalizare. De asemenea, suntem foarte atenți la drumuri, la infrastructura rutieră, pentru că ne dorim foarte tare ca și filișeni să simtă că sunt cu adevărat cetățeni europeni, mai ales că astăzi (miercuri) am celebrat Ziua Europei. Cu toții sperăm într-o viață mai bună”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat la evenimentul acordării titlului de cetățean de onoare al orașului Filiași unui număr de patru persoane. „Consiliul Local Filiași a hotărât să acordăm titlul de cetățean de onoare unui număr de patru persoane, pe care sunt convins că toți locuitorii orașului le cunosc. Sunt patru personalități ale orașului nostru, patru personalități care merită toată aprecierea noastră”, a declarat primarul Filiașului, Nicolae Stăncioi.
Prezent la eveniment, deputatul PSD Petre Petrescu a spus: „Vreau să vă transmit mesajul noului Guvern și al prim-ministrului Victor Ponta, care doresc să vă transmită un călduros «La mulți ani» de ziua orașului Filiași. Vreau să-l felicit pe domnul primar Nicolae Stăncioi, care a reușit prin organizarea acestor manifestări de zilele orașului să strângă împreună atât de multă lume”, a declarat deputatul PSD Petre Petrescu.
Alături de liderul PSD Dolj și candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, deputatul PSD Petre Petrescu, a mai participat și vicepreședintele PSD Dolj, Cristinel Iovan.
În perioada 7-9 mai, Primăria Filiași a organizat cea dea XII-a ediție a Zilelor orașului, prilej cu care s-au desfășurat numeroase manifestări culturale, artistice și sportive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.