Mehedinţi: Nouă persoane rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o...

Mehedinţi: Nouă persoane rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o camionetă

311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nouă persoane, între care şi un copil de nouă ani, au fost rănite, joi după-amiază, după ce un microbuz înmatriculat în Bulgaria, care circula dinspre Craiova înspre Drobeta Turnu Severin, s-a ciocnit cu o camionetă, pe DN 6, în localitatea Tâmna, din judeţul Mehedinţi.

Potrivit poliţiştilor, microbuzul înmatriculat în Bulgaria a intrat în depăşirea unei camionete care se angajase într-un viraj la stânga pentru a intra într-o benzinărie.

În urma impactului, atât microbzul cât şi camioneta au ajuns în şanţ, iar opt persoane din microbuz şi şoferul camionetei au fost rănite.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe şi au preluat şapte dintre răniţi, aflaţi în stare mai gravă, între care şi o fetiţă de aproape nouă ani.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Victimele au multiple traumatisme, dar sunt în afara oricărui pericol, potrivit Mediafax.

Circulaţia rutieră în zona unde a avut loc accidentul se desfăşoară pe un sens.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.