Aproximativ 24 tone de zahăr au fost confiscate de către poliţiştii craioveni

Aproximativ 24 tone de zahăr au fost confiscate de către poliţiştii craioveni

245
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
 
Ieri, 10 mai a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de către ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de ofiţeri ai D.G.I.P.I., a fost depistat C.LAURENŢIU,  36 de ani, din Craiova, administrator al unei societăţi comerciale din Craiova care intenţiona să comercializeze către o altă societate cantitatea de 24.150 Kg. zahăr fără a justifica în condiţii legale provenienţa mărfii.
Poliţiştii, cu această ocazie, au identificat asupra craioveanului facturi de vânzare a aceleiaşi cantităţi de zahăr întocmite în numele a două societăţi diferite.
În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a persoanei depistate cu amendă în valoare de 10.000 lei în conformitate cu prevederile Legii Nr.12/1990 Rep., dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de zahăr, în valoare de aproximativ 96.725 lei.
​Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor vor continua verificările pentru clarificarea tuturor aspectelor privind firmele şi persoanele implicate în cauză.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.