Primaria Craiova: Drept la replica privind campania „Let’s do it Romania”

Primaria Craiova: Drept la replica privind campania „Let’s do it Romania”

308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astazi Primaria Craiova ne-a transmis:

Referitor la informaţiile apărute în cotidianul „Gazeta de Sud” din data de 11 mai 2012, în articolul cu titlul “Primăriei Craiova nu-i pasă de curăţenie”, Instituţia Primarului Municipiului Craiova face următoarele precizări:
 
​Prin conţinutul articolului opinia publică a fost dezinformată, iar imaginea primarului municipiului Craiova Antonie Solomon, precum şi a instituţiei pe care acesta o reprezintă a avut de suferit, în sensul că s-au prezentat lucrurile în mod deformat şi fără susţinere.
În anul 2011 organizatorii „Let’s do it, Romania!“ au solicitat Primăriei municipiului Craiova în vederea desfăşurării campaniei de curaţenie, încheierea unui parteneriat ce prevedea ca obligaţii pentru Primăria Municipiului Craiova sprijinirea proiectului din punct de vedere logistic.
Primăria Municipiului Craiova şi-a dat acordul în vederea sprijinirii acestui proiect, ca urmare parteneriatul a fost semnat de reprezentanţii Primăriei şi transmis către reprezentanţii zonali „Let’s do it, Romania!“, aceştia din urmă în schimb nu au semnat la rândul lor protocolul.
Pe data de 02.05.2012 la Primăria municipiului Craiova a fost depusă o adresă din partea organizatorilor „Let’s do it, Romania!“ prin care înştiinţau Primăria despre organizarea acestei campanii în data de 12 mai 2012, însoţită de draftul unei convenţii ce urma a fi însuşită de ambii parteneri. În urma acestei adrese reprezentanţii „Let’s do it, Romania!“ au fost contactaţi în repetate rânduri telefonic de către reprezentanţii Primăriei în vederea unui dialog pentru stabilirea detaliilor şi semnarea convenţiei de colaborare, dar până la dată prezentă acest lucru nu s-a concretizat, reprezentanţii „Let’s do it, Romania!“ neacordând interes dialogului cu Primăria Municipiului Craiova.
Acesta este şi motivul pentru care reprezentanţii Primăriei nu au putut prezenta joi 10 mai 2012 un punct de vedere către jurnaliştii Gazeta de Sud referitor la implicarea în campania din 12 mai 2012, detaliile organizatorice privind colaborarea dintre cele două instituţii nefiind stabilite nici până la ora emiterii acestui drept la replică.
Facem precizarea că implicarea Primăriei Municipiului Craiova în acest proiect nu se putea face decât prin intermediul instituţiilor subordonate Consiliului Local Municipal, respectiv S.C.Salubritate Craiova S.R.L şi RAT Craiova şi nu în mod direct.
În aceste condiţii apreciem drept tendenţioase, fără susţinere şi neadevărate afirmaţiile organizatorilor campaniei „Let’s do it, Romania!“ în Craiova, care au dus la dezinformarea voită a opiniei publice aducând grave prejudicii de imagine Primăriei Municipiului Craiova şi conducătorului instituţiei, primarul Antonie Solomon în articolul cu titlul “Primăriei Craiova nu-i pasă de curăţenie”.
În acest sens  Instituţia Primarului municipiului Craiova consideră că în mod voit în s-a încercat denaturarea adevărului, motiv pentru care vor fi sesizaţi organizatorii naţionali ai campaniei „Let’s do it, Romania!“ despre cele întâmplate la Craiova.
În acelaşi timp Instituţia Primarului municipiului Craiova  îşi rezervă dreptul de acţiona prin orice mijloace legale pentru a-şi apăra imaginea publică.
 
Sursa: primariacraiova.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.