ALEGERI LOCALE 2012. Cine ia mai mult? Bregovic cântă pentru Olguţa, Trăistariu...

ALEGERI LOCALE 2012. Cine ia mai mult? Bregovic cântă pentru Olguţa, Trăistariu la 40 de candidaţi

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zilele oraşelor, bun pretext electoral, sînt plasate mai toate în plină campanie. Trupe româneşti sau străine cîntă unde vrei şi unde nu vrei, în toate colţurile ţării. Luni, Bregovic cîntă pentru Lia Olguţa Vasilescu, iar Mihai Trăistariu a anunţat tarif de criză.

Cele mai întîlnite nume pe afişele cu zilele oraşelor sau cu lansări de candidaţi sînt DJ Project, Elena Gheorghe, Cargo, Alexandra Ungureanu & Crush, Voltaj, Vunk.

Mihai Trăistariu a anunţat că face reduceri de la 1500 la 1200 de euro pentru că înţelege că e încă vreme de criză. Cîntăreţul spune că are 40 de cîntări electorale în această perioadă.

Cei mai scumpi sînt Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu (15 000 de euro), Viorica din Clejani (5000), Voltaj (8500). Cei mai mulţi impresari cer atît de mult şi pentru că sînt trupe numeroase: “Onorariul formatiei Voltaj este de 8.500 de euro la care se adauga cheltuieli cu transport, cazare, masa. Am inteles ca e un miting electoral, nicio problema. Sa asigurati cazarea pentru 10 persoane” .

Nu numai vedetele mari fac bani cu duiumul pe la zilele de oraşe sau lansări electorale. Fiecare eveniment aduce pe scenă, pe lîngă vedete pop sau de manele, sute de cîntăreţi de muzică populară care mai fac şi ei un ban grămadă în această perioadă – îşi bat judeţele în lung şi în lat sat cu sat.

Altă modă este invitarea concurenţilor de la diverse concursuri de talent (Vocea României, Românii au talent, X-Factor etc.).

Cîteva exemple din oraşe mici şi mari care injectează bani publici în showbizul românesc:

Zilele Clujului (27 mai – 3 iunie): Ştefan Bănică Jr., Direcţia 5, Elena Gheorghe, Antonia, Andreea Bălan, Voltaj

Zilele Satu Mare (25-27 mai): Vunk, Cargo, Nicolae Muresan (solist de muzică codrenească).

Zilele Orasului Pecica – Anda Adam, Stela şi Arşinel

Rovinari (14-20 mai): Maria Ciobanu, Ionuţ Dolănescu, Andra, Gabriel Tran (participant la „Vocea României”), Denisa, Săndel şi Aurora Mihai, Doiniţa Dolănescu.

Târgu Mureş (28 mai – 3 iunie): Smiley, Holograf, Dupla Kave şi Zanzibar (Ungaria), Voltaj, Iris şi Edda (Ungaria).REALITATEA.NET

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.