De „Let’s do it Romania” Dinca Marinica a reusit sa stranga peste...

De „Let’s do it Romania” Dinca Marinica a reusit sa stranga peste 200 de saci de resturi menajere

1.553
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

“Am decis să mă alătur și în acest an campaniei “Let’s do it” în primul rând pentru a da un semnal că trebuie să avem grijă de mediul în care trăim și asta nu doar pentru o zi, ci permanent. Strângem în fiecare an gunoaie din aceleași locuri motiv pentru care cred că tinerii sunt cei care ar trebui educați astfel încât aruncatul unei sticle de plastic sau a hârtiilor la coșul de gunoi, nu în natură, să devină o obișnuință. De aceea, am venit astăzi cu o echipă de tineri care să mă ajute și poate că, la anul sau în toamnă, când va fi organizată o nouă ediție a campaniei, vom strânge mai puține deșeuri.

Ca în fiecare an, Salubritate Craiova, societate aflată în subordinea primăriei, precum și regia noastră de transport, au fost alături de organizațiile neguvernamentale care au inițiat proiect. Din păcate, am înțeles că primăria nu și-a arătat disponibilitatea de participa, nu am înțeles din ce motiv. Cred că și acest lucru ține de educație”, a spus Dincă.

Echipa de voluntari coordonată de viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, a reușit să strângă sâmbătă peste 200 de saci de resturi menajere, sticle și peturi din zona lizierei de pini aflată în spatele Penitenciarului pentru Minori și Tineri din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.