Peste 20 de percheziţii au loc în această dimineaţă la domiciliile unor...

Peste 20 de percheziţii au loc în această dimineaţă la domiciliile unor suspecţi de furturi de maşini

253
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii au început săptămâna cu percheziţii în Capitală şi alte trei judeţe. Vizate sunt 27 de persoane suspectate de furturi de maşini de lux.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat în urmă cu doar câteva momente că în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi, organele de ordine pun în executare 27 de mandate de urmărire penală. Suspecţii sunt membrii unei grupări ce se ocupă cu furtul autoturismelor de lux. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus pe data de 9 mai începerea urmăririi penale faţă de peste 20 de persoane pentru luare de mită, tăinuire, abuz în serviciu şi dare de mită. “În data de 14.05.2012, a fost declanşată o acţiune de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Investigarea Fraudelor”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Capitalei, conform Mediafax.

Ada Lateș

ada.lates@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.