PDL şi-a lansat candidatul la primăria din Filiaşi

PDL şi-a lansat candidatul la primăria din Filiaşi

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminică, 13 mai, candidatul din partea PDL la Consiliul Judeţean Dolj, Ştefan Stoica, a participat la evenimentul de lansare a candidaturii reprezentantului Partidului Democrat Liberal la funcţia de primar al oraşului Filiaşi, Ion Iana.

Împreună cu Ştefan Stoica, Ion Iana i-a prezentat filieşenilor pe cei care vor forma echipa de consilieri locali din partea Partidului Democrat Liberal. “Oraşul Filiaşi merită o echipă care să lucreze pentru el, pentru tinerii care sunt nevoiţi să plece de acasă, de lângă părinţi, la muncă în străinătate sau în alte oraşe din cauză că nu îşi găsesc un loc de unde să îşi câştige pâinea. Acest lucru ar trebui să dea de gândit administraţiei locale care ar fi trebuit să atragă investitorii în acest oraş. Numai că, în Filiaşi, condiţiile de viaţă sunt aceleaşi ca acum 22 de ani”, a spus Ştefan Stoica.

La rândul său Ion Iana a declarat că îşi doreşte “un consiliu local activ care să fie mereu atent la nevoile cetăţeanului. A face administraţie publică a atrage cetăţeanul de partea administraţiei, de a fi consultat omul atunci când vrei să propui un proiect pentru comunitatea noastră. Planurile de viitor ale administraţiei locale trebuie să fie ca o soluţie la propunerea cetăţeanului, primăria trebuie să fie un serviciu în folosul celor care plătesc taxe şi impozite la bugetul local.”

La eveniment a fost prezent şi europarlamentarul Marian-Jean Marinescu. Acesta a blamat actuala administraţie din Filiaşi pentru neimplicarea în atragerea fondurilor europene.

Ştefania Bătrînca



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.