Balaci: O nouă echipă este o glumă proastă

Balaci: O nouă echipă este o glumă proastă

327
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fosta glorie a Ştiinţei, Ilie Balaci, consideră inadecvată soluţia propusă de Mircea Sandu, apreciind că Universitatea e numai una.

Pentru Sport Total, Balaci a spus: „Nu am fost surprins de decizia dată, pentru că la noi în fotbal soarta se decide de anumiţi indivizi. Nu ştiu ce asociaţii de vânzători de fotbalişti ajung să decidă soarta unei echipe precum Craiova şi nu este normal! Cred că Mititelu ar trebui să continue demersul în Justiţie şi nu contează unde se va ajunge. Dacă mâine se va înfiinţa o echipă care să reprezinte fotbalul craiovean, această echipă va avea suporteri cât are acum Sportul! La Craiova nu se poate face o altă echipă. Este o glumă proastă această reînfiinţare! Este doar o şmecherie ieftină”.

Sursa: oltenia-sport.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     15-05-2012
    Mesaje
    55

    Intra pe http://www.voievodate.ro si joaca gratis un joc online romanesc. Inscrie-te si alege sa joci cel mai tare joc online de strategie 100% romanesc. Inscrie-te si alege CETATEA CRAIOVA. Cea mai organizata si cea mai unita cetate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.