Minori cercetaţi pentru furturi din locuinţe

Minori cercetaţi pentru furturi din locuinţe

244
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 14.05.2012, ora 10.00, lucrători ai Secţiei Nr. 11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi de către O.PENA, 82 ani şi R.STANA, 84 ani, ambele din comuna Sadova, Dolj, cu privire la faptul că în noaptea de 13/14.05.2012 persoane necunoscute le-au sustras mai multe păsări din curţile locuinţelor.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat verificările, iar în urma cercetărilor efectuate, în aceeaşi zi, au fost identificaţi făptuitorii ca fiind vorba despre B.F., de 17 ani şi F.G., de 14 ani, ambii din comuna Sadova, judeţul Dolj.
Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că aceştia sunt autorii a încă patru furturi comise în dauna părţilor vătămate D.MARIA, 57 de ani, C.OPRICA, 53 de ani, B.FLOAREA, 70 de ani, P.PETRE, 76 de ani, de unde au sustras porumbei, găini, curcani, o bicicletă, dar şi alte bunuri, prejudiciul total cauzat ridicându-se la suma de 2.100 lei.
Pe numele celor doi minori au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
•  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.