Marinica Dinca: Rușine, Mircea Sandu, și de două ori rușine lui Mitică...

Marinica Dinca: Rușine, Mircea Sandu, și de două ori rușine lui Mitică Dragomir pentru că este și oltean

493
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, s-a declarat astăzi consternat, în calitate de suporter al Universității Craiova, de hotărârea luată ieri de Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal privind dezafilierea definitivă a echipei de fotbal Universitatea Craiova. Dincă i-a mulțumit fostei mari glorii a Universității, Ilie Balaci, pentru poziția fermă și demnă avută după anunțul dezafilierii echipei-fanion.

“Rușine, Mircea Sandu, și de două ori rușine lui Mitică Dragomir pentru că este și oltean și se declară trup și suflet alături de Universitatea Craiova, pe care a desființat-o, și, bineînțeles, rușine actualului primar care știa de anul trecut, din august, de acest plan. La un moment dat a și vorbit despre el, spunând că are un plan dar nu îl va aduce la cunoștința opiniei publice. De altfel, Gigi Nețoiu a spus în urmă cu o lună că are o soluție. Din păcate, soluția lui este desființarea Universității Craiova.

În acest context, cu toții știm că, în cei 12 ani pe care i-a petrecut în administrația locală actualul primar, Universitatea Craiova a retrogradat de două ori, a fost trimisă în pribegie la Severin, iar acum a fost desființată. Acesta este bilanțul actualului primar după 12 ani la Primăria Craiova.

Universitatea Craiova a fost folosită ca instrument politic în campaniile electorale: în 2004 de către Vasile Bulucea, în 2009 de către Mircea Geoană, iar acum de actualul primar. Toți au pierdut”, a declarat Mărinică Dincă.

Viceprimarul a precizat că, în timpul mandatului săuîn fruntea Primăriei Craiova, echipa de suflet a oltenilor a revenit pe gazonul de pe “Ion Oblemenco”  și că, înainte de se vorbi despre o soluție de finanțare a echipei de fotbal, aceasta trebuie repusă în drepturi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.