Radu Mazăre: “Băsescu şi Nuţi Udrea l-au băgat în puşcărie pe Solomon!”

Radu Mazăre: “Băsescu şi Nuţi Udrea l-au băgat în puşcărie pe Solomon!”

569
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a susţinut marţi, 15 mai, la Craiova, că pe primarul actual al Craiovei, Antonie Solomon, l-a băgat în puşcărie Traian Băsescu cu contribuţia Elenei Udrea.

“Solomon al vostru ştiu că a trădat, că a plecat de la noi (n.r. PSD), nu? Şi după ce l-a pupat în cur pe Băsescu, tot el l-a arestat. Acum că a ieşit îl pupă iar pe Băsescu. Da, chiar cred că l-a băgat Băsescu în puşcărie cu Nuţi Udrea. Mare caracter Solomon ăsta! Oricum toată procuratura este subordonată Chiorului!”, a declarat Radu Mazăre, primarul Constantei.

Cel mai excentric om politic al momentului, dar şi cel mai iubit de craioveni, conform unui sondaj realizat pentru Lia Olguţa Vasilescu, Mazăre a afirmat că se îmbracă în militar atât din cauza Procuraturii din România, care e praf, dar şi în funcţie de ce maşină foloseşte când pleacă de acasă. Tot edilul Constanţei a caracterizat Craiova ca fiind un oraş care stă foarte prost la capitolul asfalt, locuinţe pentru oameni şi în schimb are brizbrizuri prin oraş, beculeţe şi iepuraşi.

“Am văzut venind la conferinţă cât de prost staţi la capitolul asfalt şi nişte iepuraşi şi beculeţe înşirate prin centru. Eu am depăşit capitolul ăsta. Eu nu investesc în prostii. Mai bine dau pachete la oamenii săraci şi fac locuinţe sociale, decât să dau bani pe luminiţe şi brizbrizuri.”, a conchis Radu Mazăre.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-05-2012
    Mesaje
    8

    ” Eu nu investesc în prostii. Mai bine dau pachete la oamenii săraci şi fac locuinţe sociale, decât să dau bani pe luminiţe şi brizbrizuri.”, a conchis Radu Mazăre.”
    Asta cam asa este! Mereu e coada la produsele care le da Mazare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.