RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE RUTIERĂ

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând de vineri 18.05.2012 ora 19ºº, pe strada Arieş se vor institui unele restricţii de circulaţie rutieră pentru a permite desfăşurarea lucrărilor aferente primei etape din cadrul proiectului „Construirea unui pasaj subteran în vederea descongestionării traficului rutier din Zona Metropolitană Craiova – Realizare pasaj denivelat subteran, pe sub intersecţia străzii Arieş cu str. A.I. Cuza şi respectiv cu str. Împăratul Traian în vederea preluării traficului auto pe bd. Carol I – str. Aries”  – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie 1.1

Astfel, în această primă etapă lucrările se vor desfăşura pe strada Arieş, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Traian Demetrescu şi intersecţia cu strada Eugeniu Carada, cu restricţionarea traficului rutier de la patru benzi de circulaţie la două, câte una pentru fiecare sens de deplasare.
De asemenea, pe una dintre bretelele adiacente scuarului cu statuia lui Eugeniu Carada din vecinătatea Casei Studenţilor,  circulaţia rutieră va fi închisă, traficul auto urmând a fi deviat pe cealaltă bretea a scuarului.
Staţia de autobuz pentru traseele 1, 4, 20, 24, 29, pe relaţia către cartierul Romanescu, se va muta pe un amplasament temporar, respectiv pe strada C.D. Fortunescu, după intersecţia cu strada Eugeniu Carada, adică în faţa fostei Case a Căsătoriilor.
Rugăm conducătorii auto care tranzitează zona de lucrări să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.
Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.