UNPR Craiova – Reactie declaratii Radu Mazare

UNPR Craiova – Reactie declaratii Radu Mazare

343
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Organizatia municipala UNPR Craiova dezaproba categoric modul in care candidatul USL la Primaria Craiova intelege sa-si desfasoare campania electorala, prin atacuri josnice la adresa principalului candidat, dl. Antonie Solomon, facute in nume personal sau prin intermediul unor interpusi.

Intelegem disperarea contracandidatului USL de a apela la asa zisi vectori de imagine pentru a primi un plus de voturi la alegerile din 10 iunie, dar nu putem accepta o campanie denigratoare la adresa candidatului UNPR Craiova, care desfasoara o campanie corecta, fara atacuri, bazata doar pe faptele administrative care il caracterizeaza si nu pe promisiuni desarte.

Referitor la declaratiile primarului Constantei, Radu Mazare, UNPR Craiova face urmatoarele precizari:

– Radu Mazare nu reprezinta un model pentru administratie, in general si cu atat mai putin pentru Craiova – un oras bine administrat, cu o strategie de dezvoltare aflata in plina desfasurare;
– Radu Mazare reprezinta, in opinia noastra, un model doar pentru locuitorii din Madagascar, acolo unde isi petrece vacantele, in timp ce locuitorii orasului Constanta asteapta sa le rezolve problemele;
„Despre Radu Mazare nu pot sa spun decat ca dupa ce s-a pupat cu Iliescu si Nastase, vine la Craiova sa ne dea lectii de moralitate. Am afirmat de la bun inceput ca sunt alaturi de presedintele Romaniei si taria mea de caracter nu ma poate determina sa-mi schimb opinia, la fel ca Mazare de la Constanta. In ceea ce priveste gropile pe care primarul de la mare le-a vazut in orasul nostru, opinia mea este ca doar personaje ca el dau prin gropile Craiovei. De fapt, Mazare cand vorbeste de Constanta se refera la Mamaia, isi conduce orasul de la etajul hotelului!”, a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.