Trei maşini distruse din cauza unui panou pus în mijlocul drumului

Trei maşini distruse din cauza unui panou pus în mijlocul drumului

282
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vă aduceţi aminte poza de mai jos? Cea cu panoul de avertizare în mijlocul străzii? I-am atenţionat, marţi, pe conducătorii auto că pe bulevardul Dacia, în apropierea Staţiei de Betoane, în mijlocul străzii a fost montat un panou ce semnaliza sau mai precis în avertiza pe şoferi că se află într-o zonă în care cad stâlpii de iluminat public.

La doar câteva ore de la publicarea informaţiei pe site-ul www.lupamea.ro, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, mai precis medicii de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare Dolj, au fost chemate să descrcereze o persoană, victima unui accident de circulaţie. Incidentul a avut loc la ora 15.33, pe bulevardul Dacia. Unde? Chiar în locul în care fusese montat panoul cu avertizarea “Atenţie! Cade stâlpul!”. În incident au fost implicate trei autoturisme, din care a rezultat rănirea unuia dintre şoferi. Accidentul pare unul desprins din filmele cu Stan şi Bran. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism Audi venea cu viteză dinspre Gară spre Depoul de tramvaie. Imediat după curba de la Staţia de betoane, a acroşat remorca unui TIR parcat pe partea dreaptă a drumului, a lovit scuarul şi s-a oprit pe marginea dreapta a drumului. Din incident, a rezultat rănirea a trei persoane care se aflau în autoturismul Audi.  La scurt timp, un alt autoturism s-a proptit în aceiaşi remorcă parcată pe marginea drumului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.