Solomon a scăpat de “greaua moştenire” a erei Dincă: doi consilieri ai...

Solomon a scăpat de “greaua moştenire” a erei Dincă: doi consilieri ai primarului

479
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primarul Craiovei a renunţat la 40 la sută din activul de consilieri, umflat în perioada în care era suspendat din funcţie. Cei doi consilieri ai primarului angajaţi pe vreamea interimatului lui Mărinică Dincă şi-au încetat activitatea în primărie.

Cei doi consilieri au fost angajaţi la compartimentul de specialitate al primăriei Craiova în ultima parte a anului 2010, în perioada în care Antonie Solomon era suspendat din funcţie, iar instituţia era condusă de viceprimarul Mărinică Dincă.

Potrivit chiar mărturisirilor primarului, existenţa şi atribuţiile consilierilor George Răduţ şi Răzvan Diaconu au constituit pentru mai multe luni un mister pentru edilul şef, care a precizat că a aflat abia recent că are doi sfetnici în plus. Cei doi au fost traşi pe linie moartă, la serviciul de măsurători topo al primăriei şi ulterior eliberaţi din funcţie, dar nu-şi merită soarta, spune Mărinică Dincă, acesta considerând decizia primarului o răzbunare.
“Acei băieţi erau angajaţi cu jumătate de normă, dar lucrau toată ziua pentru primărie pe patru milioane. Se ocupau de proiecte”, a declarat Dincă

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.