Cârţu: „Problema palmaresului se rezolvă”

Cârţu: „Problema palmaresului se rezolvă”

396
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sorin Cârţu (foto) îl acuză pe Mititelu pentru tot ce s-a întâmplat şi spune că acesta se bucură de fapt pentru că s-a luat o asemenea decizie. „O să vedem dacă autorităţile vor ajuta la înfiinţarea unei noi echipe, dacă nu vom rămâne fără echipă. Vom vedea dacă primarul Solomon va mai avea aceeaşi părere şi după aceste alegeri. Oricum vom şti mai multe după 10 iunie. Este prea repede să discutăm asta după decizia de luni. Eu am mai spus, o echipă fără sprijinul autorităţilor nu văd cum poate exista. Problema cu palmaresul s-ar rezolva, nu asta cred că ar fi problema, dar acum se poate face ceva pentru a reînvia spiritul Universităţii. Cred totuşi că în urma acestui faliment realizat de Mititelu există o oportunitate care trebuie exploatată. Cam mulţi conducători s-au folosit de această echipă, a ajuns pe mâinile lui Mititelu şi s-a distrus. Cred că lui îi convine situaţia asta de acum. În situaţia în care echipa ar fi fost reprimită, Comitetul Executiv  şi-ar fi recunoscut greşeala şi echipa o lua din ligile inferioare şi lui i-ar fi fost extrem de greu, pentru că nu are bani”, a declarat Sorin Cîrţu pentru sptfm.ro.

 

Sursa: cvlpress.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    650

    Intr-o situatie de criza si recesiune economica este destul de dificil sa astepti efort financiar din partea autoritatilor locale. E drept, e campanie electorala si toti promit marea cu sarea. Dar pentru ca orasul sa aiba o echipa competitiva trebuie investiti bani, multi bani, care cu greu se pot recupera. Acum 30 de ani Craiova a avut jucatori care au beneficiat, pentru vremea respectiva, de unele avantaje si drepturi greu tangibile pentru un craiovean de rand. Dar acei jucatori si-au iubit echipa si orasul si jucau fotbal din placere. In ultimii ani multi jucatori au trecut pe aici si au jurat credinta vesnica culorilor alb-albastre. E drept ca manageriatul pagubos al lui Mititelu i-a facut sa-si continue cariera (nimic de condamnat in asta) la alte cluburi. Dar cati din ei ar fi dispusi sa revina, pentru contracte mult mai mici, din nou la Craiova?
    Craiovenii nu o sa se multumeasca niciodata cu o echipa de divizia a doua sau de coada ligii intai.
    Primul lucru bun ar fi ca Mititelu sa se dea la o parte si sa-si continue lupta cu FRF si LPF de pe alte pozitii.
    Sunt destui oameni de afaceri care ar putea sa-si redirectioneze banii pentru sustinerea unuia sau altuia dintre partidele sau candidatii aflati in lupta electorala spre finantarea echipei de fotbal a orasului.

    Parerea mea.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    98

    Nu cred ca o primarie ca cea a Craiovei daca este reales Solomon poate sa se lupte pe 2 fronturi … modernizarea orasului, de care Solomon a dat dovada de la primul mandat si asta se vede de catre orice locuitor si al doilea ar fi finantarea unei echipe de fotbal cu toate complicatiile legale cu care vine aceasta ma refer aici la numarul de actiuni modalitatile de orientare a fondurilor si nunumai, eu zic ca cel mai bine pentru echipa de fotbal ar fi daca am avea un finantator din strainatate, dar asta e parerea mea …

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    857

    cartu dupa ce ca e analfabet si debil mintal… mai vorbeste si prostii.

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    936

    sa mori tu ca trebuie exploatata oportunitatea? flamanzi dracu nu stiu cum sa faca sa roada si ei ceva …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.