„Băse, viermii te mănâncă!”

„Băse, viermii te mănâncă!”

562
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, peste 400 de olteni s-au adunat din nou în faţa Prefecturii, pentru a-şi striga nemulţumirile şi pentru a cere demisia preşedintelui Băsescu şi a Guvernului Boc. Printre picăturile reci de ploaie, oamenii şi-au spus pe rând necazurile, scandând lozinci antiguvernamentale şi împotriva lui Băsescu.

 

„Ne-aţi minţit atâţia ani, suntem tineri, nu golani!”, „Coşmarul lui Băsescu – poporul şi protestu!”, „Bătrâni, copii, nepoţi alungaţi aceşti hoţi” „Jos mafia! Jos dictatura!”, „Nu ne luaţi dreptul la viaţă!” au fost mesajele de pe câteva dintre pancartele şi bannerele afişate de protestatari.  Protestatarii au mai afişat câteva pancarte pe care scria „Băse, viermii te mănâncă!”, aluzie la caracterizarea pe care senatorul PDL, Iulian Urban, a făcut-o celor ce au ieşit în stradă.

 

Şi astăzi, manifestanţii olteni s-au prin în Hora Unirii, pentru a demonstra că sunt uniţi şi că-şi respectă trecutul.

 

O doamnă din mulţime, care ţinea în mână fotografia preşedintelui Băsescu pe care ataşase o pânză neagră, în semn de doliu, ne-a declarat că-şi doreşte ca acesta să nu mai fie printre cei vii, pentru că a făcut mult rău românilor.

 

„Băsescu se distrează cum a făcut şi până acum, iar oamenii n-au case, n-au serviciu, copiii sunt nevoiţi să plece peste graniţe şi se întorc împachetaţi în patru scânduri, nu-l interesează. Cu acest Băsescu am ajuns iar în comuna primitivă, suntem săraci‚ avem oameni ai străzii nenumăraţi, avem copii care se sinucid de trai greu pentru că părinţii nu sunt lângă ei, ci la muncă, în străinătate. Acest Băsescu a distrus familii, şi merită să intre în mormânt, lângă Ceauşescu”, ne-a declarat Maria Turcu, pensionară.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4693

    „Basescu nici nu stii, cat de mic poti tu sa fii”(asa cum scanda in urma cu cativa ani, impotriva contra candiddatului sau, Adrian Nastase) Nu apare la televizor pentru ca nu stie ce sa declare.Un om incoltit, e foarte periculos si vazandu-se pe marginea prapastiei, poate apela la toate mijloacele represive pentru a inabusi protestele.Trebuie sa avem grija in perioada urmatoare!Pentru ca vedem cu instruirea carui aparat s-a ocupat in ultimul timp.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.