Oltenia: Buletin meteorologic 17 – 18 mai 2012

Oltenia: Buletin meteorologic 17 – 18 mai 2012

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

PROGNOZA VREMII IN OLTENIA IN INTERVALUL: 17.05.2012 ora 09 – 18.05.2012 ora 09

 

ÎN OLTENIA: Vremea se menţine instabilă şi răcoroasă. Temporar cerul va prezenta  înnorari accentuate  şi pe arii extinse vor fi ploi ce vor avea şi caracter de aversă însoţite izolat  de descărcări electrice. Local cantităţile de precipitaţii vor fi însemnate îndeosebi în sudul regiunii. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 şi 20 de grade, iar cele minime între 6 şi 11 grade. Izolat vor fi condiţii de grindină.

 

LA CRAIOVA:  Vremea se menţine instabilă şi răcoroasă. Temporar cerul va prezenta  innorari accentuate  si   vor fi ploi ce vor avea si caracter de aversă insoţite   de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina si cantitaţi insemnate de apa. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări in timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 18…19 de grade, iar temperatura minimă va fi 8…9 grade.

 

INFORMARE METEOROLOGICA

Intervalul: 16 mai, ora 12 – 18 mai, ora 12

Avand in vedere cantitatile insemnate de apa cumulate in jumatatea de vest a tarii si in zona de munte, precizam ca in intervalul mentionat, va continua sa ploua temporar in toate regiunile.
Din dupa-amiza zilei de miercuri pana joi la pranz, ploile, insotite si de descarcari electrice si izolat caderi de grindina, se vor semnala indeosebi in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte. Incepand de joi dupa-amiaza si pana vineri la pranz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice si vor continua in zona montana.
Aversele vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.