UNPR: Drept la replica referitor la declaratiile fostului premier al Romaniei, Calin...

UNPR: Drept la replica referitor la declaratiile fostului premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

UNPR Craiova face urmatoarele precizari:

 

USL Craiova continua campania de denigrare a candidatului Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, dl. Antonie Solomon, un primar ales si recunoscut de comunitatea craioveana pentru buna gospodarire a orasului.

Este pentru a doua oara, de la inceputul saptamanii, cand atacurile la persoana ale USL depasesc limitele unei campanii electorale corecte, in conditiile in care acestea contin date eronate, menite sa aduca o grava atingere demnitatii candidatului UNPR la functia de primar al municipiului Craiova.

De aceasta data, fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu este cel care s-a aflat intr-o mare eroare, vorbind despre o a condamnare a primarului Craiovei, in conditiile in care acesta are pe rol un dosar la Tribunalul Galati, aflat de mai multe luni de zile inca in faza luarii declaratiilor si in conditiile in care se bucura in continuare de prezumtia de nevinovatie.

Consideram ca afirmatiile ex-premierului Tariceanu sunt de natura sa induca grav in eroare opinia publica si nu fac decat sa demonstreze incapacitatea USL Craiova de a veni cu argumente si proiecte viabile in aceasta campanie electorala

Mai mult, reprezentantul liberal in alianta USL nu cunoastea nici macar numele corect al candidatului USL, la functia de primar al municipiului Craiova, demonstrand o lipsa crasa de pregatire a iesirii sale publice.

UNPR Craiova se detaseaza de o astfel de campanie electorala, preferand intalnirile directe cu electoratul craiovean, solutiile concrete si o campanie fara atacuri josnice la adresa contracandidatilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.