Grup de hoţi din auto – depistaţi de poliţiştii craioveni

Grup de hoţi din auto – depistaţi de poliţiştii craioveni

277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 11.05.2012, în jurul orei 09.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi verbal de B.DUMITRU, 58 de ani, din Craiova, despre faptul că în noaptea de 07/08.05.2012, persoane necunoscute, prin forţarea capotei motor de la autoturismul parcat în faţa blocului, i-au sustras bateria acumulator distrugând totodată şi sistemul de închidere al capotei, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 250 lei.
Pe baza probelor administrate la dosar, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Craiova au obţinut ieri autorizarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa lui C.ALEXANDRU, 20 de ani, din comuna Podari, sat Balta Verde.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, pe baza probatoriului şi a declaraţiilor luate în cauză, poliţiştii Secţiei 5 au stabilit că acesta, împreună cu D.A.M., de 16 ani, C.F.C., de 18 ani, ambii din comuna Podari, sat Balta Verde şi D.I., de 16 ani, din Craiova, în noaptea de 07/08.05.2012, au sustras bateriile acumulator de la alte patru autoturisme parcate pe raza municipiului Craiova.
De asemenea, s-a stabilit că C.ALEXANDRU, împreună cu R.G.L., de 16 ani, din comuna Podari, sat Balta Verde şi B. CRISTIAN, 20 de ani, din Craiova, în noaptea de 30.04/01.05.2012, au sustras bateria acumulator de la un autoturism aparţinând părţii vătămate A.COSTINEL, faptă aflată în evidenţele secţiei cu autori necunoscuţi. În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă cu autorii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.