Accident cauzat de un şofer băut

Accident cauzat de un şofer băut

335
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 16.05.2012, ora 10.00, o echipă de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova a fost sesizată cu privire la faptul că pe Calea Severinului, s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului poliţiştii au constatat că T.SORIN, 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. Din coliziune au rezultat doar pagube materiale, însă T.SORIN a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa sub influenţa băuturilor alcoolice



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.