Solomon: ,,Avem nevoie de încă un pasaj suprateran”

Solomon: ,,Avem nevoie de încă un pasaj suprateran”

596
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antonie Solomon a luat astăzi presa după el şi a mers pe şantierele din Craiova: ,,Ne aflăm la km 0 al Craiovei unde se construieşte acel pasaj suprateran, o investiţie şi spectaculoasă, dar şi extrem de utilă. Va ajuta mult la fluidizarea traficlului rutier în zona centrală.”.

Primarul a vorbit despre un al doilea pasaj suprateran: ,,Dacă nu vom prelungi acest pasaj peste Blv. Carol I, randamentul va fi de 70% . Deci avem nevoie de încă un pasaj suprateran care să traverseze Blv. Carol I. Este posibil, fiindcă sunt licitaţii la alte proiecte europene şi vor rămâne bani. Cu siguranţă preţurile vor fi mult mai mici decât preţul afişat pentru licitaţie, şi atunci cred eu că în maxim un an de zile o să vedem cu adevărat o zonă fluidizată, aici în centrul Craiovei. Spun asta gândindu-mă şi la acea parcare subterană de peste 600 de locuri. Iată că, uşor, uşor, Craiova se modernizează.”

Cât despre cetăţenii din zonă, primarul a spus că ,,au suportat cu stoicism zgomotul şi praful, condiţiile de şantier care s-au creat aici de un an şi jumătate. Termenul de finalizare este iulie, în acest an, dar eu sunt puţin sceptic, şi cred că până în 10 august vom circula pe pasajul suprateran. Breteaua Unirii- Principatele Unite va fi finalizată, cu sensul giratoriu, în 28, 29 mai, unde se va putea din nou circula.”

Antonie Solomon a încheiat declaraţiile printr-o invitaţie adresată presei, sâmbătă, 19 mai, la ora 8:00, pe strada Arieşului, unde încep demolările celor două clădiri. ,,Se va închide o parte din stradă, o bandă de circulatie, şi încep lucrările pentru construirea pasajului subteran, altă nebunie, altă distracţie”.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    934

    mare cretin tiganu asta …nebun esti doar tu cand iti inchipui ca vei mai fi primar sa te distrezi cu fantani parcuri si idei de fluidizare a circulatiei cum visezi tu noaptea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.