O elevă din Caracal s-a aruncat pe geam, după ce a furat...

O elevă din Caracal s-a aruncat pe geam, după ce a furat bani de la casiera unităţii de învăţământ

656
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CARACAL. O elevă 12 ani, de la clasa a VI-a de la Şcoala Generală nr. 7 din Caracal, s-a aruncat, miercuri după-amiază, de la etajul I al unităţii de învăţământ, după ce, a fost prinsă că a furat de la casieră 300 de lei.

Potrivit directorului unităţii de învăţământ, Luminiţa Florice, eleva, Sabina Dincă de 12 ani a furat banii, iar diriginta a vut să o anunţe pe mama elevei despre fapta ei.
„În acel moment, de teama părinţilor, fata a spus că mai bine se omoară ea. S-a dus în baia de la etajul I şi s-a aruncat pe geam. A avut noroc că a căzut pe pământ. Am încercat să vorbim cu ea, i-am spus că nu e un capăt de ţară că orice copil mai greşeşte, dar era foarte speriată”, a declarat conducere şcolii.
Cu o parte din bani fata voia să meargă într-o excursie, iar restul de bani le-a dat părinţilor.

Profesorii au sunat la 112 şi un echipaj de medici s-a deplasat la faţa locului.
„Am ajuns imediat la faţa locului. Eleva a suferit un dublu traumatism la piciorul drept. Era în stare şoc. A fost transportată la spital”, a declarat Antonie Nicoleta, medic Ambulanţa Caracal.
În prezent, eleva se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde se află sub supraveghere medicală, însă nu este în pericol. Poliţiştii au demarat o anchetă.
„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Nu este vorba despre o faptă penală, iar colegii nu au putut să stea de vorbă cu ea. La externare se va discuta cu ea pentru a se stabili cu exactitate situaţia de fapt”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.