Berceanu l-a chemat pe fostul premier să susţină candidaţii la locale din...

Berceanu l-a chemat pe fostul premier să susţină candidaţii la locale din Dolj

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, joi, că are de gând să îl invite la Dolj pe fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu şi speră ca acesta să poată veni în această perioadă, deoarece a fost un premier susţinut de PDL, care a făcut lucruri bune, iar în Dolj sunt doi candidaţi foarte tineri. Mai mult, fostul premier a mai fost invitat şi la lansarea candidaţilor în judeţele Maramureş, Bacău şi Călăraşi, în prezent aflându-se în Sălaj, unde PDL şi-a lansat candidaţii.

“Şi eu am de gând să-l invit la Dolj (pe Mihai Răzvan Ungureanu – n.r.). Am de gând să-i lansez invitaţia şi sper că va putea să vină în perioada asta, la un moment dat”, a precizat Radu Berceanu, preşedintele organizaţiei PDL Dolj, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Radu Berceanu a explicat într-o conferinţă de presă şi motivele pentru care are de gând să-l invite pe Mihai Răzvan Ungureanu în Dolj.

“Pentru că a fost un prim-ministru susţinut de PDL, pentru că a făcut nişte lucruri bune în perioada respectivă şi avem la Consiliul Judeţean şi la Primăria Craiovei doi candidaţi foarte tineri, cam ca dânsul, aşa, tineri, dar cu experienţă, cu şcoală, că am mai văzut şi altceva şi cred că se potrivesc părerile şi felul în care văd candidaţii noştri şi cu dumnealui ceea ce urmează în Dolj şi în România”, a explicat Radu Berceanu.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a participat, miercuri, la lansarea candidaţilor PDL Sălaj. El a spus că s-a aflat la Zalău pentru că îl leagă o mare prietenie de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei, dar şi pentru că vrea să plătească o datorie de suflet faţă de acesta, pentru că i-a fost solidar în Guvernul condus de el.

Ungureanu a declarat că parteneriatul lui cu PDL continuă, pentru că au deocamdată un drum şi un ţel comun, susţinând că “ultimul cuvânt va fi peste ani”.

Deputatul PDL Lucian Bode declara, vineri, că Mihai Răzvan Ungureanu va participa la lansarea candidaţilor PDL Sălaj pentru alegerile locale, menţionând totodată că fostul premier a fost invitat la evenimente similare ale PDL din alte judeţe.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că el nu a fost informat de prezenţa lui Mihai Răzvan Ungureanu la lansarea candidaţilor PDL Sălaj, “dar, dacă e prezent, cu atât mai bine”.GANDUL

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.