Doljeni cercetaţi pentru furt calificat şi deţinere ilegală de unelte de pescuit...

Doljeni cercetaţi pentru furt calificat şi deţinere ilegală de unelte de pescuit comercial

266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
 
În baza autorizaţiilor emise de magistraţi într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca privind comiterea unor furturi de către suspecţii M.CIUCUREL şi M.ARGEȘAN, au fost executate două percheziţii la locuinţele acestora.
Astfel, ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor unelte de pescuit comercial deţinute ilegal, şi anume setci din plasă textilă și plurifilament (3300 m), precum şi setci din plasă monofilament (2450 m) a căror deţinere este interzisă.
Prin extinderea cercetărilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că 4 setci din plasă textilă în lungime de 500 metri au fost sustrase de către M.CIUCUREL, în perioada 06-08.05.2012, în dauna părţii vătămate R.MARIN,  47 de ani, din Bîrca.
​În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi deţinere ilegală de unelte de pescuit comercial, urmărindu-se totodată documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.