Hoţ de cabaline cercetat în stare de reţinere  

Hoţ de cabaline cercetat în stare de reţinere  

261
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 17.05.2012, ora 13.15, lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de către D.MARCEL,  64 de ani, din Piscu Vechi, Dolj, cu privire la faptul că în noaptea de 16/17.05.2012, persoane necunoscute, i-au sustras o cabalină din grajd.
În aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice întreprinse de lucrători ai Secţiilor de Poliţie Rurală Poiana Mare şi Cetate, a fost identificat făptuitorul în persoana lui T.MARIAN, 33 de ani din comuna Moţăţei, judeţul Dolj.
Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că acesta în aceeaşi noapte a sustras încă o cabalină aparţinând MARIEI G., din comuna Piscu Vechi. Ulterior, suspectul a încercat să comercializeze cele două cabaline în comuna Unirea, judeţul Dolj.
În cauză s-a început urmărirea penală împotriva bărbatului pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat, acesta fiind reţinut pe timp de  24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie cu propunere de arestare preventivă.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.