Marinica Dinca s-a intalnit cu pensionarii din Craiovita Noua

Marinica Dinca s-a intalnit cu pensionarii din Craiovita Noua

327
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei și consilierul județean Ștefan Stoica, candidatul PDL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, s-au întâlnit aseară cu zeci de pensionari din cartierul Craiovița Nouă și cu locuitorii din zona străzii Putnei, din cartierul Sărari.

Viceprimarul le-a explicat pensionarilor că intenționează să promoveze un proiect care va avea ca efect crearea de noi locuri de muncă prin atragerea investitorilor în Craiova și un altul pentru construirea unui spital municipal modern. “Este clar că principala problemă a Craiovei este lipsa locurilor de muncă. În căutarea unei slujbe, tinerii pleacă în alte orașe din țară sau peste hotare și în momentul de față Craiova a ajuns să aibă cu 60.000 de locuri mai puțin. Acest lucru afectează și micile afaceri locale și pe noi, cei care avem cunoștințe, prieteni și rude care au plecat din oraș în căutarea unei vieți mai bune. Cu siguranță, și dumneavoastră aveți astfel de cazuri în familie, iar primarul are puterea de a face Craiova mai atractivă pentru investitori astfel încât aceștia să creeze locuri de muncă. Trebuie însă, înainte de toate, să asigurăm condiții decente de trai craiovenilor, iar un spital nou, modern, este absolut necesar. Există deja proiectul iar eu mă voi asigura că va fi pus în aplicare”, a spus Dincă.

Ștefan Stoica le-a transmis pensionarilor că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, va depune toate eforturile pentru modernizarea și dotarea cu aparatură performantă a Spitalului Județean, aflat în prezent în paragină. “Avem specialiști foarte buni însă în spitalul acesta se moare cu zile pentru că medicii nu au cum să-și facă meseria în condițiile mizere de acum. Nu s-a făcut nimic până în prezent ca acest spital să fie adus la standarde europene”,a spus Stoica.

Cei peste 40 de locuitori din zona străzii Putnei din cartierul Sărari i-au adresat viceprimarului Dincă întrebări legate de activitatea asociațiilor de proprietari, declarându-se nemulțumiți de modul în care sunt gestionați de administratori banii plătiți la întreținere. Mărinică Dincă a declarat că primul lucru pe care l-a făcut în acest sens în momentul în care a preluat atribuțiile de primar în martie 2010 a fost acela de a-l schimba din funcție pe Marian Giubelan, șeful Serviciului de Coordonare Asociații de Proprietari din primărie. “15 atestate de administrator au fost retrase de consiliul local în perioada mai 2010-iulie 2011, cât timp am condus primăria. Din păcate, la scurt timp, s-a revenit la vechea stare de fapt iar multe abuzuri din partea unor administratori sunt în prezent tolerate”, a spus Dincă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.