Autoturismele unui cetăţean craiovean distruse, iar poliţia nu face nimic

Autoturismele unui cetăţean craiovean distruse, iar poliţia nu face nimic

345
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Maşina unui patron din Craiova a fost vandalizată în noaptea de 1 mai spre 2 mai. Emil Culeanu, a afirmat că uşa restaurtantului Pane Vino, a fost blocată cu un lemn intenţionat, iar trei bărbaţi i-au distrus un autoturism.

 

Patronul restaurantului s-a adresat imediat poliției, însă deocamdată nimeni nu a făcut nimic. Emil Culeanu a declarat că se teme pentru viața sa. „Au aruncat cu borduri în geamuri, cu bâte, au distrus mașina în proporție de 80%, după care au plecat. Am depus plângere la poliție, însă nimeni nu a reușit să-i identifice pe făptași. Ba mai mult, oamenii legii mi-au spus că ei nu sunt de la NASA să decodeze toate imaginile pe care le-am pus la dispoziție“, a afirmat patronul localului.

Făptaşii revin patru zile mai târziu şi distrug toate ștergătoarele de la autoturismele patronului parcate pe strada Spaniei. Oamenii legii nu i-au putut depista, nici de această dată pe indiviyi, deși pe imaginile camerelor de supraveghere se vede chipul unuia dintre aceștia.

Poliţiştii susțin că au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „S-a întocmit dosar penal pentru distrugere. În continuare se fac cercetării pentru a-i identifica pe cei care au săvîrșit faptele“, a relatat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.