Sport / Pandurii au în probe un francez şi un italian la...

Sport / Pandurii au în probe un francez şi un italian la Belek

2.399
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petre Grigoraş mai testează începând de azi alţi doi jucători străini. Un francez şi un italian au sosit aseară în cantonamentul de la Belek al echipei gorjene şi azi s-au antrenat pentru prima dată sub comanda lui Petre Grigoraş. Este vorba de atacantul francez Farez Brahmia, jucător de 21 de ani acre evoluează la RC Strasbourg, echipă din liga a cincea a Franţei. Brahmia are dublă cetățenie francezo-algeriană iar sezonul trecut a jucat în 15 meciuri. Cel de-al doilea jucător aflat în probe este mijlocașul italian Luisito Campisi, de 24 de ani care a evoluat la Monza, în serie C1, în sezonul 2010-2011 iar în acest sezon  a jucat la Helas Verona, în Serie B.
“Avem patru jucători la probe dar nu au fost testaţi până acum decât Neagu şi lituanianul Matulevicius iar ceilalţi doi au venit abia azi pentru prima dată, toţi joacă atacanţi sau mijlocaşi în spatele vârfurilor. Mai e nevoie de timp şi de meciuri amicale pentru ca antrenorii să se poată pronunţa asupra acestora”, a spus azi preşedintele executiv de la Pandurii, Eugen Pârvulescu.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.