Sport / „The Guardian” condamnă FRF în cazul excluderii Craiovei

Sport / „The Guardian” condamnă FRF în cazul excluderii Craiovei

495
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cunoscutul cotidian britanic a publicat un material în care, printre altele, acuză LPF şi FRF de dezafilierea abuzivă a echipei alb-albastre.

Sursa foto: www.gsp.ro

Prezenţi la finala Europa League, jurnalişti de la “The Guardian” au realizat un material amplu despre starea fotbalului românesc în viziunea lor. Aceştia au lăudat „Naţional Arena”, pe care îl consideră un „stadion magnific”, însă au criticat dur federaţia pentru decizia sa de a exclude Craiova din toate competiţiile. „La începutul meciului dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, doi suporteri ai Universităţii au intrat pe teren în semn de protest faţă de ceea ce s-a întâmplat cu echipa lor. Această echipă este una dintre cele mai vechi şi cele mai de succes din istoria fotbalului românesc. A fost retrogradată, dar ce a urmat a fost din ce în ce mai rău. Se presupune că echipa a refuzat să încheie un acord cu fostul său antrenor, Victor Piţurcă, şi clubul a fost exclus din toate competiţiile şi forţat să elibereze toţi jucătorii. Nu trebuie să fii teoretician să îţi dai seama că a fost o conspiraţie împotriva proprietarului clubului Universitatea, Adrian Mititelu. Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii, şi Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei, au invocat nişte cauze care nu par a fi reale. Federaţia română a decis interzicerea Craiovei şi FIFA a pus la îndoială legitimitatea deciziei, dar FRF a rămas pasivă”, au scris ziariştii englezi despre situaţia Ştiinţei.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.