Ionel Pană: 80% dintre locuitorii Romaneștiului nu au canalizare

Ionel Pană: 80% dintre locuitorii Romaneștiului nu au canalizare

371
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionel Pană, candidatul PP-DD la Primăria Craiova, s-a reîntors ieri în Romanești pentru a discuta din poartă în poartă cu oamenii, despre problemele legate de infrastructura cartierului.

Acesta s-a așteptat să găsească bălți și nămoale, așa că nu și-a mai luat costumul, ci a venit îmbrăcat mai simplu și cu cizme. „Am întâlnit oameni care locuiesc aici de peste 40 de ani și trăiesc în aceleași condiții. Eu nu știu cum primarul și viceprimarul mai au curajul să candideze la Primăria Craiovei, când știu ce condiții au lăsat aici.  80% dintre cei care locuiesc aici, nu au canalizare. Condițiile de aici sunt mai rău decât într-un cătun de țară”, a afirmat Ionel Pană.

Se pare că lipsa unei astfel de utilități duce și la certuri între vecini pentru că eliberează apa în drum și pleacă de la unul la altul, după cum povestesc aceștia.

Majoritatea oamenilor au afirmat că Antonie Solomon nu și-a onorat promisiunea de a  realiza canalizarea din zonă. „Solomon n-a mai făcut canalizare așa cum a promis. Nu doar Craiovița este cartier în acest oraș”, s-a plâns un localnic. „Toți fac aceleași promisiuni, iar Solomon nu ne-a modernizat cartierul pentru că cei de aici nu l-au votat”, a susținut o altă femeie.

Acțiunea lui Pană a adunat și copiii de pe ulițe încântați de afișele împărțite de staff-ul său, exprimându-și dorința de a merge și ei la vot, dacă legea le-ar permite.

Diana Zamfir

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.