Servere SH – O solutie de stocare ieftina ! (p)

Servere SH – O solutie de stocare ieftina ! (p)

626
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toata piata de servere a evoluat considerabil in ultimul deceniu si de la un Intel sau AMD care abia trecea pragul de 2000 mhz, s-a ajuns la procesoare Quad Core de peste 3000 Mhz, memorii RAM ultra performante cu frecvente la care nici nu visam sa existe si hard discuri cu capacitati si viteze de transfer colosale. Acest lucru nu este de loc rau, insa tehnologia de varf costa destul de mult si din aceasta cauza nu este la indemana oricui si pe de alta parte nici nu vrei sa investesti foate mult daca esti la inceputul unei mici afaceri.

Ce este de facut in acest caz? Pentru a economisi ceva bani si a avea certitudinea unei calitati asigurate puteti opta pentru un server second hand, care este mult mai ieftin decat pe piata de produse noi. Exista magazine care se ocupa cu importul si comercializarea de produse IT second hand unde puteti gasi solutii de stocare ieftine si nu numai, spre exemplu compania InterLink Group
comercializeaza produse it second hand ca: servere second hand, computere, laptopuri, monitoare, imprimante si altele.
Care sunt avantajele achizitionarii unui server second hand? In primul rand, ca sa beneficiati de cateva avantaje cheie trebuie sa achizitionati produsele de la un importator direct al produselor comercializate deoarece costurile de achizitie vor fi mai scazute decat in cazul unui intermediar. Acesta este doar un mic avantaj, insa daca va asigurati ca achizitionati produsele de la o firma prospera in domeniul de IT second hand puteti beneficia de servicii si oferte asemanatoare cu cele de pe piata produselor noi.
Spre exemplu siteul www.interlink.ro va pune la dispozitie o gama variata de servere second hand si servicii profesionale la standarde de inalta calitate. Avantajele cheie ale achizitionarii unui server sh despre care va vorbeam mai devreme sunt:

  • 1. Costuri de achizitie scazute in comparatie cu piata de produse noi.
  • 2. Posibilitatea de a modifica configuratia serverului dupa preferinta, in functie de modelul ales si stocurile disponibile puteti adauga memorie RAM, Hard disk-uri, surse de alimentare, RAID, procesoare, sine pentru rack si/sau cage-uri pentru hard disc.
  • 3. Achizitionarea mai multor servere sh si/sau adaugarea de upgradeuri si alte accesorii va poate ajuta sa obtineti reduceri considerabile.
  • 4. Consultanta, in cazul in care sunteti nehotarat sau nu stiti ce servere sh va trebuie, puteti discuta cu un personal calificat ce va poate sfatui in deciziile pe care urmeaza sa le luati.
  • 5. Garantie de 12 luni si un service de calitate pregatit sa va asculte si sa va rezolve problemele in cel mai scurt timp.
  • 6. Transport gratuit oriunde in tara, in mai putin de 48 de ore de la comanda, prin curierat rapid.
  • 7. Extra Garantie de retur, aceasta va permite sa returnati produsele in termen de 15 zile de la comanda in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sale sau considerati ca nu ati facut cea mai buna alegere. Pentru a returna un produs, trebuie doar sa completati un formular online si veti primi banii inapoi fara nici o bataie de cap.
  • 8. Multiple posibilitati de plata, puteti efectua plata online cu cardul, plata numerar la sediul firmei, plata prin O.P., plata ramburs la ridicarea coletului sau plata in rate.
  • 9. Pana la 6 rate lunare fara dobanda, puteti achizitiona produsul dorit in maxim 6 rate fara dobanda prin card avantaj.
  • Acestea sunt cele mai importante motive din pricina carora, eu as achizitiona un server second hand pentru un inceputul unei mici afaceri si nu numai.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.