Ștefan Stoica, mândru de elevii și profesorii Colegiului Tehnic “Ştefan Milcu” –...

Ștefan Stoica, mândru de elevii și profesorii Colegiului Tehnic “Ştefan Milcu” – Calafat

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierul judeţean Stoica Ştefan, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, a fost invitat, vineri dimineaţă, la manifestările dedicate aniversării a 91 de ani de la înfiinţarea Colegiului Tehnic “Ştefan Milcu” – Calafat. “Aniversarea a 91 de ani de la înfiinţarea Colegiului Tehnic “Ştefan Milcu” mi-a oferit prilejul de a fi alături de cadrele didactice, elevii şi invitaţii la acest eveniment atât de important pentru unitatea de învăţământ cu prestigiu la nivelul judeţului Dolj.

Rezultatele elevilor la diverse examene importante, precum olimpiade naţionale, concursuri inter-şcolare, Bacalaureat, dar şi profesorii care i-au pregătit de-a lungul anilor, au consolidat Colegiul într-una din cele mai importante instituţii de învăţământ din judeţul Dolj. Este datoria noastră a tuturor să sprijinim dezvoltarea procesului de educaţie în Calafat, in judeţul Dolj, pentru că prin eforturile noastre ale tuturor ajutăm la consolidarea viitorului tinerilor care în acest moment se află în băncile şcolilor. Sunt convins că rezultatele elevilor şi profesorilor de la acest Colegiu ne vor face mândri şi pe viitor”, a declarat consilierul Stoica Ştefan, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

Tot în cadrul evenimentului, a avut loc şi dezvelirea bustului lui Ştefan Milcu, patronul spiritual al acestei unităţi de învăţământ. La manifestările dedicate aniversării a 91 de ani de la înfiinţarea Colegiului Tehnic “Ştefan Milcu” au mai participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale, cadre didactice, foşti elevi ai unităţii de învăţământ dar şi tineri care în prezent studiază aici. La Colegiul Tehnic “Ştefan Milcu” – Calafat învaţă peste 1.000 de elevi.

 

Sursa: nouapresa.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.