Un profesor al Şcolii Generale Vela din comuna Bucovăţ a agresat patru...

Un profesor al Şcolii Generale Vela din comuna Bucovăţ a agresat patru elevi

619
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Scandal de proporţii în comuna Bucovăţ. Unul dintre profesorii de la Şcoala cu clasele I-VIII Vela a agresat fizic, marţi, 15 mai, mai mulţi elevi de clasa a patra, în timpul orelor de curs. Adrian B., 28 de ani, profesor de Educaţie Fizică la unitatea de învăţământ din Vela a hotărât marţi să nu mai facă ora de sport cu elevii, din cauza ploii, ci să facă cu aceştia aritmetică şi scriere. Se pare că elevii l-au scos din sărite atât de tare pe profesor cu neştiinţa lor că acesta s-a apucat să le aplice corecţii fizice la patru dintre ei. Poliţiştii au aflat de caz vineri, 18 mai, când s-au autosesizat.

“Vineri, 18 mai, în jurul orei 08.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie 3 Bucovăţ s-au sesizat din oficiu despre faptul că B.Adrian, 28 de ani, din Craiova, profesor la Şcoala Generală cu clasele I-VIII Vela, a agresat fizic mai mulţi elevi, din clasa a IV-a, în timpul orelor de program. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că în ziua de marţi, 15 mai, între orele 08.30 – 09.20, B.Adrian a desfăşurat ora de educaţie fizică cu elevii din clasa a IV-a ai Şcolii Generale Vela. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, profesorul a schimbat obiectul activităţii specific orei de educaţie fizică şi s-a axat pe teste de aritmetică şi scriere. Pe fondul unei stări de nervozitate cauzate de gradul precar de pregătire a elevilor, profesorul B.Adrian i-a lovit peste cap cu palma pe elevii B.C.G., A.Ş., S.G.M. şi T.M. cărora le-a adresat şi injurii şi cuvinte jignitoare.”, a declarat comisar şef de poliţie Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Atât conducerea Inspectoratului Şcolar al Judeţului Dolj, cât şi directorul Şcolii Generale cu clasele I-VIII Vela, s-au autosesizat şi au declanşat o anchetă internă. S.Marian, tatăl elevului S.G.M., a formulat plângere penală împotriva lui B.Adrian, în cauză efectuându-se cercetări faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.