Mărinică Dincă în vizită la Mofleni

Mărinică Dincă în vizită la Mofleni

362
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a mers sâmbătă în Mofleni pentru a discuta cu locuitorii acestui cartier problemele zonei.

Alături de viceprimar au fost prezenți Ștefan Stoica, candidatul PDL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, precum și europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Cetățenii s-au plâns de faptul că administrația locală aflată sub conducerea actualului primar nu a rezolvat două dintre problemele prioritare ale cartierului: introducerea canalizării menajere și pluviale, precum și soluționarea problemei gropii de gunoi a orașului, aflată în zonă, care emană de multe ori un miros insuportabil.

“Investițiile pentru aducerea canalizării sunt minime pentru că această conductă se află foarte aproape de case, însă domnul primar preferă să dea bani pe altceva. În ceea ce privește groapa de gunoi, nu deșeurile miros, ci zeama lăsată de aceste gunoaie. Această problemă va fi rezolvată dacă masterplanul de deșeuri va fi implementat corect”, a spus viceprimarul Dincă.

Candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei a adăugat că una dintre prioritățile sale ca primar va fi atragerea investitorilor astfel încât să fie create noi locuri de muncă în scopul creșterii nivelului de trai în toată Bănia. “Am propus un set de trei măsuri pentru a crea locuri de muncă: pe de o parte, dorim să scutim de impozite pe clădire și teren pe o perioadă de patru ani firmele de producție și IT care investesc peste 100.000 de euro și angajează cel puțin 20 de oameni, dar și să continuăm ceea ce am început anul acesta: o politică de relaxare fiscală pe plan local. Atât firmele cât și locuitorii Craiovei vor beneficia de o reducere de impozit pe clădire și teren de încă 5%, după ce în 2012 această măsură a fost aprobată la propunerea mea. În plus, ne dorim înființarea unor parcuri industriale pentru a pune la dispoziția investitorilor terenuri”, a mai declarat viceprimarul Dincă.

Una dintre locuitoarele din Mofleni i-a adus viceprimarului o pungă în care erau sedimente lăsate în apa care curge la robinetele din cartier. “Solomon ne dă otravă pe care să o dăm copiilor noștri!”, i-a spus femeia candidatului PDL la funcția de primar.

Mărinică Dincă a declarat că va cere Companiei de Apă Oltenia să facă teste ale apei potabile direct la robinet.

Jurnalul Olteniei



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.