Kiss FM e pe primul loc! Suntem in continuare cel mai ascultat...

Kiss FM e pe primul loc! Suntem in continuare cel mai ascultat post de radio din Romania, conform celor mai recente sondaje.

626
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Kiss FM e pe primul loc! Suntem in continuare cel mai ascultat post de radio din Romania, conform celor mai recente sondaje.

Romania asculta Kiss FM! Pentru ca la Kiss FM asculti doar hituri si doar la Kiss FM vedetele lucreaza pentru tine. La Kiss FM asculti in premiera cele mai tari hituri, pe kissfm.ro vezi cele mai interesante interviuri cu vedetele preferate si ai cele mai bune aplicatii, iar pe facebook.com/kissfmromania esti alaturi de 700.000 de Kissomani.

Conform studiului de audienta realizat in perioada 16 ianuarie – 29 aprilie 2012 de IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL, la nivel national, Kiss FM este ascultat zilnic de 2.861.000 persoane.

Intreaga echipa – Mihai Gainusa, Dezbracatu, Oana Paraschiv, Andreea Berghea, Alice Tudor, Andreea Remetan, OLiX si DJ Yaang, Marian Boba, Cristi Nitzu, Almud si Konstantin, Johnny si Angel, Dan Fintescu, Ana Moga, Carmen Badan si Dan Marcu – le multumeste romanilor pentru ca sunt zi de zi pe frecventele Kiss FM.

La Kiss FM, asculti doar hituri!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.