Prins “în fapt” de soţie – După gratii pentru act sexual cu...

Prins “în fapt” de soţie – După gratii pentru act sexual cu un minor

443
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean de 32 de ani, care mai bine de un an de zile şi-a bătut joc de nepoata sa, pe care o avea în îngrijire, a ajuns după gratii. În cursul zilei de ieri, Judecătoria Craiova a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Culmea e că oamenii legii au fost sesizaţi chiar de nevasta individului, care l-a prins…în fapt.

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova l-au reţinut, în cursul zilei de joi, pe Constantin Colan, de 32 de ani, din cartierul Bariera Vâlcii, după ce s-a stabilit că acesta întreţinuse raporturi sexuale cu nepoata sa, o tânără în vârstă de 15 ani, pe care o avea în îngrijire de mai mulţi ani. De fapt, poliţiştii au fost sesizaţi chiar de nevasta lui Constantin Colan, care l-a prins pe acesta cu nepoata în pat. Bărbatul a fost dus la sediul Secţiei de Poliţie şi audiat, oamenii legii reuşind să afle că încă din anul 2010, din luna septembrie, când fata avea doar 13 ani, bărbatul întreţinea periodic raporturi sexuale cu aceasta. Fata a fost lăsată în îngrijirea lui în urmă cu mai mulţi ani, după ce părinţii ei au divorţat. Constantin Colan a fost prezentat unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere, iar în baza probatoriului administrat, ieri s-a solicitat şi s-a obţinut de la instanţă mandat de arestare pe numele lui Colan. În ceea ce o priveşte pe minoră, acesta a fost predată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj.

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.