Mădălin Teodosescu, recomandarea lui Ludovic Orban pentru bălşeni

Mădălin Teodosescu, recomandarea lui Ludovic Orban pentru bălşeni

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Orban a fost aşteptat în jurul prânzului la sediul de campanie al USL de la Monumentul Eroilor, de unde s-a pornit spre zona Turnuri. Liberalii au stat de vorbă cu toate persoanele întâlnite în drum, dar şi cu angajaţii societăţilor comerciale din Balş. Dorinţa unui trai mai bun i-a făcut pe bălşeni să îşi pună speranţele în guvernul USL, care este, potrivit mulţimii, singura soluţie pentru a scăpa de sărăcie.

„A fost o vizită ad-hoc”

Vizita lui Orban la Balş nu a fost una programată, ci întâmplătoare. Cele mai multe probleme de care au amintit locuitorii Balşului au fost legate de numărul mic de locuri de muncă, de faptul că interesul celor de la Bucureşti s-a axat prea puţin pe necesităţile zonei Olteniei şi prea mult pe Ardeal, dar şi pe importanţa rutei ocolitoare a Balşului.

 

„Aceasta nu a fost o vizită programată, ci una ad-hoc. Fiind un bun prieten de-al meu, acesta m-a vizitat şi în campania din urmă cu patru ani, iar acum, când a văzut cât de mult s-a schimbat Balşul în aceşti patru ani de mandat, a fost foarte încântat. Pot spune că a venit să susţină un vechi prieten, a dat mâna cu toată lumea şi oamenii au fost foarte prietenoşi pentru că nu au avut ce să-i reproşeze”, declară Mădălin Teodosescu, candidatul USL pentru primăria Balş.

„Anul acesta, centura vine de la Bucureşti”
 
Dat fiind faptul că Ludovic Orban a fost ministru al Transporturilor, acesta a asigurat că se va implica şi el în ceea ce priveşte ruta ocolitoare a oraşului Balş, de a cărei necesitate s-a convins la venirea în Balş.

 

„DomnulOrban m-a felicitat pentru tot ce am făcut şi m-a asigurat că dacă am reuşit să schimb singur faţa acestui oraş, fără susţinere de la guvern, centura Balşului va veni de la Bucureşti”, adaugă Teodosescu.

În faţa lui Orban şi-au făcut simţită prezenţa mai mulţi tineri, foşti elevi ai centrului de plasament „Temerarii” din Balş, care au încercat să atragă atenţia prin tricourile inscripţionate cu sigla PDL, însă politicianul le-a strâns şi acestora mâna, asemenea celorlalţi bălşeni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.