Sport / Foştii jucători ai Ştiinţei, chemaţi la DNA

Sport / Foştii jucători ai Ştiinţei, chemaţi la DNA

1.651
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Adrian Mititelu a spus că toţi cei 40 de fotbalişti care au plecat din Bănie în urma dezafilierii vor fi audiaţi, în calitate de martori, de DNA. 4 dintre foştii jucători ai clubului oltean au fost chemaţi deja la Direcţia Naţională Anticorupţie: Florin Costea, Ovidiu Dănănae, Andrei Prepeliţă (toţi Steaua) şi Dorel Stoica (Dinamo). 


Mititelu a declarat că procurorii sunt interesaţi de modul în care s-au făcut legitimările jucătorilor la echipele la care s-au transferat şi ce sume s-au plătit.  „Avocaţii noştri au fost citaţi pentru luni cu privire la cei 4 jucători. Din câte ştim, toţi cei 40 de fotbalişti care au fost furaţi de la Craiova urmează să fie audiaţi. Se ţine cont şi de programul echipelor. Ancheta are şi ea un curs, cînd consideră de cuviinţă procurorii îi cheamă pe jucători. Nu am informaţii despre cum vor decurge discuţiile. E clar că lucrurile au legătură cu modul de legitimare la echipele unde au ajuns, când s-a hotărât transferarea lor şi pe ce bani au ajuns jucătorii. Nu cred că vor fi audiaţi şi jucătorii străini care nu mai sunt în România. Toţi cei care au semnat alte angajamente ştiau că Universitatea Craiova va fi dezafiliată, dar nu toţi au semnat înainte ca acest lucru să se întâmple. Dacă ei spun adevărul şi numai adevărul, nu cred că păţesc nimic. Sunt chemaţi ca martori. Va veni lumină şi pe strada Universităţii Craiova. Veţi vedea rechizitoriul şi veţi vedea că nu sunt nebun”, a spus Adrian Mititelu la GSP TV.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.