Spune DA copIiilor, spune DA modernizarii sectiei de pediatrie a Spitalului nr....

Spune DA copIiilor, spune DA modernizarii sectiei de pediatrie a Spitalului nr. 1 din Craiova ! Ajutorul tau va fi rasplatit cu mii de zambete !

677
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spune DA copIiilor, spune DA modernizarii sectiei de pediatrie a Spitalului nr. 1 din Craiova ! Ajutorul tau va fi rasplatit cu mii de zambete !

Am inceput in 2007. „Din inimi pentru inimi” nu a reușit să schimbe vieți, a reușit să schimbe doar zile. Dar ziua face parte din viata, iar prezentul este cel mai important. Doar prin el poti schimba viitorul. De atunci am strans fonduri pentru copiii uitați de părinți si pentru bătrânii uitați de copii.

In 2012, „Din inimi pentru inimi” a devenit “Bring the smile!” din motive de ordin legal. Ne-am organizat intr-un ONG si actiunile noastre au acum mult mai multe sanse de reusita. Am devenit mai indrazneti. Vrem sa ajutam mai mult si mai multi.

Cea mai importanta actiune este strangerea de fonduri pentru modernizarea si igienizarea a cat mai multe saloane ale sectiei de pediatrie a Spitalului Nr. 1 Craiova. Stim ca va fi greu, dar niciun proiect mare nu s-a realizat din idei timide. Ca sa realizezi, trebuie sa-ti propui. Iar noi avem cel mai important imbold: copiii. Pentru ca viitorul sa arate bine, trebuie sa ne ingrijim de prezent.

Pentru donatii:
Andrei Patru: 0766.678.186
De Luni – Vineri intre orele 11:00 si 19:00

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.