Hoţi din locuinţă identificaţi

Hoţi din locuinţă identificaţi

304
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 21.05.2012, poliţiştii Poliţiei oraşului Segarcea au fost sesizaţi de către R.VERONICA, 38 de ani, din localitate, despre faptul că din locuinţa fratelui său R.DANIEL, care este plecat în Italia, situată în oraşul Segarcea, în perioada 15-20.05.2012, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri, constând în 2 ciclomotoare dezmembrate şi mai multe bunuri de uz casnic, cauzând un prejudiciu de 350 lei.
La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor specifice întreprinse au fost identificaţi făptuitorii în persoana minorilor R.I., de 16 ani, Z.M., de 16 ani şi Z.F., de 14 ani, toţi din oraşul Segarcea, judeţul Dolj. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.