Condescu promite întărirea lotului

Condescu promite întărirea lotului

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele clubului oltean va respecta dorinţa lui Grigoraş şi nu va ceda niciunul dintre jucătorii de bază ai echipei.

 

Marin Condescu a afirmat că dispune de bugetul necesar pentru achiziţii şi că îi va crea tehnicianului condiţiile necesare calificării în Europa. „Am stabilit cu Grigoraş posturile deficitare, unde trebuie să facem transferuri. Pentru cele patru posturi pe care le cere am stabilit cu el ca obiectiv clasarea între locurile 1-6. Există buget de transferuri pentru a completa de ce are Grigoraş nevoie. Nu doar infrastructura era o problemă până acum, nu aveam nici lotul de jucători pentru a ataca un loc de Europa. Dacă nu ai o bancă echivalentă cu ce e în teren, nu ai prea multe şanse. Vom respecta dorinţa lui Grigoraş de a nu da nici unul din jucătorii care îi sunt necesari”, a precizat preşedintele „pandurilor” pentru gorj-domino.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.